WELCOME TO vRNLAF

De vRNLAF is een groep enthousiaste flightsimmers, bestaande uit militairen en burgers, die het nabootsen van de echte Kon. Luchtmacht middels het “computervliegen” als gezamelijke hobby hebben.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van Lockheed Martin Prepared (P3D).

De vRNLAF is opgericht op 1 november 2005 en beschikt over een eigen logo en huisstijl.

Voor de vluchten kan worden geput uit een luchtvloot van bijna alle types waarmee de KLu na de Tweede Wereldoorlog heeft gevlogen of nog vliegt. Hiermee kunnen desgewenst combi-formaties gevlogen worden.

Zo zijn o.a. de S-11, Harvard, Hunter, Starfighter, F-16, KDC10, C130, Chinook, PC7, Apache en de F-35 beschikbaar. Ook het vliegen met een geleasde C17 behoort tot de mogelijkheden en onze eigen virtuele Catalina is natuurlijk ook beschikbaar!

Echter : in tegenstelling tot de Klu  is het beleid van de vRNLAF gericht op het uitvoeren van diverse vluchten zonder gebruik te maken van wapengekletter, het gaat om het vliegen en niet om gevechtshandelingen, daarvoor wordt verwezen naar andere clubs met andere programma’s .

De erkenning door de echte KLu vraagt om een serieuze en professionele uitvoering en uitstraling, maar het plezier van het met elkaar beoefenen van de hobby mag zeker niet onvermeld blijven.

Het beleid van de club wordt bepaald door een staff, bestaande uit enkele ervaren leden, waarbij op een open manier met de andere leden wordt gecommuniceerd en op een democratische manier beslissingen worden genomen.

Daar waar andere virtual airlines zoals de KLM-VA en Transavia-VA zich bezighouden met het onderhouden van luchtverbindingen tussen punt A en B en dat over het algemeen in solovluchten doen, onderscheidt de vRNLAF zich hier door het feit dat formatievliegen als belangrijk onderdeel wordt gezien. De vluchten lenen zich daar uiteraard beter voor en bevorderen het saamhorigheidsgevoel en de teamgeest.

De vRNLAF opereert onder de overkoepelende organisatie voor het virtueel online vliegen : IVAO.

Wij maken gebruik van hun servers voor vliegen en communicatie.

U bent van harte welkom op onze Facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/vrnlaf/

DE VRNLAF VOLDOET AAN DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

 STATISTICS

Pilots 18
Aircraft in fleet 113
Routes 12
Total hours: 13366.88
Flights total 1597
Flights Regular 6
Flights Charter 1591
% Flights Regular 0.38 %

 FUTURE EVENTS

EventDate

 NOTAMS

NOTAMDate

 LATEST FLIGHTS

CallsignDepartureArrivalDateFlight Time
BAMBAM  KLAX  PANC 2019-10-16 5.15
SNIPER  LJLJ  EKCH 2019-10-14 1.40
SNIPER  UUEE  LJLJ 2019-10-13 2.80
SNIPER  EPWA  UUEE 2019-10-13 1.50
BAMBAM  PANC  KLAX 2019-10-12 5.30

Facebook